In the life of Maddie

Goodnight

Publicerad 2012-04-30 21:53:05 i In the life of Maddie,

Oh blah. Har ätit för mycket godis typ, nu känner jag mig som om jag ska spy :/ Så jag tänker borsta tänderna och gå och sova. Jag är så trött anyways. Hoppas ni sover gott :)
Godnatt<3

Movie time AGAIN

Publicerad 2012-04-30 18:38:48 i In the life of Maddie,

Nu ska jag då se på film. GISSA VAD?! "Valentine's day" och "Friends with benefits"! ÄLSKAR filmerna! De är så otroligt gulliga och roliga och trevliga och skgjskjgkfgkjf. Typ de bästa filmer jag nånsin sett!
Så ni kommer inte höra från mig nu i några timmar, ACCEPT IT!

Can you say it?

Publicerad 2012-04-30 18:37:04 i In the life of Maddie,

Peter piper is a piper and his name is peter but he isn't a piper & his name aint petere, so a piper not peter being peter a piper could be named a peter piper piping on a peter with a peter piped on a piper named peter.

Säg det^^^^^^^^^^^Ni får väl också lite problem haha? :D

Prankster on the loose

Publicerad 2012-04-30 18:21:41 i In the life of Maddie,

Hej!
Gissa vad jag har gjort? Skrämt livet ur mamma, for real :D tänkte dö av skratt.
Jag smög liksom runt i köket bakom henne, sedan gick hon iväg ich då hoppade jag framför henne och skrek "BÖ!" och hon blev helt otroligt skrämd. FOR REAL. Vet ni inte som när man är liten och föräldrarna låtsas, nä utan på riktigt rädd! Och nu vill hon ge tillbaka. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA YOU CAN'T PRANK ME!

Time for my SOCIAL life

Publicerad 2012-04-30 15:58:58 i In the life of Maddie,

HAHAHAHAHAHAHHAH ni andra dör väl av skratt till titeln ni också? WHAT SOCIAL LIFE?!
Okej nä men alltså jag måste verkligen göra nåt annat nu några timmar än bara sitta och datanörda. Så nu ska jag SNABBT ställa in några inlägg som postas så länge jag är borta :) Vad sägs om det? AWESOME.
Bai!

HOME

Publicerad 2012-04-30 13:09:54 i In the life of Maddie,

Här sitter jag nu då framför datorn med min tumme i ett glas med vatten. Varför undrar ni ju säkert. Saken är den att jag brände mig. På ugnen. I husliga. Jepp. Så nu svider och bränner det så otroligt mycket och den där buranan som jag tog hjälpte inte ett dugg. Ugh.
MEN NU HAR VI LEDIGT I EN DAG I ALLA FALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vad har ni hittills gjort idag då? :D

In school

Publicerad 2012-04-30 09:37:42 i School,

Hej!
Just nu sitter jag i skolan med mina kompisar. Vi slutar halv 2 idag :D En halv timme tidigare, BIG DEAL. Okej back to my social life :)

Gudddmorning

Publicerad 2012-04-30 06:14:32 i In the life of Maddie,

Godmorgon!
Sovit gott? det har nog jag gjort!
Nu håller jag på att göra mig klar till skolan och så bär det väl av till skolan 25 före 8. Är så otroligt trött så jag tror jag dör, men oh well.
Idag har vi en enkel dag, modersmål börjar vi med sedan har vi bildkonst som är ett av mina favoritämnen, och så har vi 2 timmar husligekonomi. Rolig dag :D
Nu ska jag i alla fall göra mig klar!

Goodnight to the world

Publicerad 2012-04-29 21:35:16 i In the life of Maddie,

Nu ska jag väl börja sova då! Klockan är halv 11 och jag är ganska så otroligt trött! Hoppas jag sover bra nu inatt då! Imorgon tror jag vi slutar lite tidigare eftersom att det är Valborgsmässoafton på tisdag. Och då är vi ju lediga!!!!!!! Ska också försöka hinna uppdatera mycket imorgon och jag TROR att ni får en Dagens outfit då också! Och så ska jag visa åt er vad jag har köpt sedan sist!
Men nu ska jag allt sova, så godnatt allihopa!

He's my boy anyways!

Publicerad 2012-04-29 20:18:30 i Celebrities,

Hej!
Nu har man då sett på Idols och röstat på Torsten 12 gånger. Men han slapp inte vidare :'( Men han är ändå bäst! Är så OTROLIGT stålt över honom så ni kan inte förstå! HAN BLEV JU LIKSOM 3E BÄSTA I IDOLS! Den pojken kommer gå långt, trust me! OCH JAG HAR KRAMAT HONOM! :D Okej men alltså han var helt otroligt BÄST! Tycker han borde vara i finalen! (Vi skulle ju liksom fått biljetter av honom så...) Men han är ändå min pojke, REMEMBER THAT ;) Okej vad mer ska jag säga om honom? Ah just det. Tänkte börja gråta när han sjöng idag, ups... Men han var BÄST enligt mej och kommer gå så otroligt lång så jag vet inte vad jag ska säga skkgjksfjgkgkjf
IT'S A MEMORY FOR LIFE!

4-1

Publicerad 2012-04-29 16:41:08 i In the life of Maddie,

Hahahhaha Finland vann 4-1! BRA JOBBAT LEIJONAT!
Nu ska jag i alla fall skriva på min BLS (Bieber Love Story) så kanske jag kan posta ett kapitel ikväll då. Skulle egentligen behöva läsa på finska... Men mamma och pappa gick ut med hunden så jag kan sitta här istället ;)

Finland - Sverige Ishockey

Publicerad 2012-04-29 14:56:57 i In the life of Maddie,

Hej!
Här sitter man då och ser på ishockey när man egentligen borde läsa på finska... MEN JAG ORKAR INTE! Så i stället ser jag på ishockey då. Finland leder just nu 1-0 så det här ska väl ändå gå bra! ;) HEJA FINLAND!

Time to go out

Publicerad 2012-04-29 11:01:15 i In the life of Maddie,

Nu ska jag gå ut. Vill ut och fota lite :) Så får ni se mina "proffesionella" bilder sedan. Vill verkligen ha en system kamera MEN DET ÄR JU SÅ DYRT. Och sedan så dras jag mellan en system kamera och en iPhone... AAAAH. Men det är ju inte precis mitt problem just nu, så jag kan väl tänka på det en stund ännu. Eftersom att jag inte har tillräckligt med pengar.
Första blomman i år! Jag vet att bilden är JÄTTEsuddig men min
kamera vill inte fokusera på rätt saker -.-

Goodmorning young world!

Publicerad 2012-04-29 10:53:59 i In the life of Maddie,

Godmorgon Allihopa!
Sovit gott? :) Det har jag gjort i alla fall. Var upp lite längre än jag varit på sistone men sedan så sov jag ju till 11 så ingen panik!
Idag ska jag väl bara ta det lugnt och sånt. Det är så varmt idag också så jag får väl ta och sola lite! Sen så måste jag läsa på finska prov som vi har på fredag... Jag är jätte dålig på finska så jag måste läsa som en idiot varje gång vi har finska prov. Men halleluja att vår lärare tycker om mej i alla fall, annars skulle jag vara screwed!
Vad ska ni göra idag då? :)

Zzzz

Publicerad 2012-04-28 23:28:41 i In the life of Maddie,

Nu är filmen slut. Så nu ska jag borsta tänderna och så ska jag börja sova och drömma om Justin ;). Så godnatt till alla er där ute i världen♥
Godnatt sång åt er♥

Movie time

Publicerad 2012-04-28 21:44:51 i In the life of Maddie,

Hej!
Kom hem från Cross point typ... 2 timmar sen haha :) Nu har jag krånglat och fixat Facebook i mobilen. Vilket jag VERKLIGEN behöver eftersom att jag kommer vara borta på min födelsedag så... (I'M A TEENAGER, DON'T BLAME ME!)
Nu ska jag i alla fall se på "Love Happens". Älskar filmen, otroligt bra film! Så ja, det var väl allt.

Food time

Publicerad 2012-04-28 16:43:26 i In the life of Maddie,

Nu ska jag gå och äta och sen ska jag väl göra mig färdig för Cross point :) Hoppas verkligen att Ensu kommer dit, men kan vara att hon inte gör det :( Men, LIFE IS LIFE.
Okej, vet inte vad jag mer ska säga, så hejdå :D

It's raining

Publicerad 2012-04-28 16:32:34 i In the life of Maddie,

Usch :( Solen har skinit hela dan och så plötsligt REGNAR det! Men såklart måste jag ut i regnet för att ta "PROFFECIONELLA" bilder för er! Hoppas på att köpa en system kamera när jag har tillräckligt med pengar... (eller en iPhone :D)

summer paradise

Publicerad 2012-04-28 13:40:05 i In the life of Maddie,

Åh hallelujah vad varmt det är! Typ 35°c i solen ju! :D
sitter ute och solar mej med shorts och en top :D
vill också meddela att jag fick tillbaka datorn igår :D men internet fungerar inte än :( men det blir nog fixat idag :)

Music on, world off :)

Hai

Publicerad 2012-04-09 14:08:20 i In the life of Maddie,

Hej!
Min dator gick sönder som ni kanske vet... Och jag har inte ännu fått tillbaka min dator... Men just nu är jag på Mattias dator :). Ska försöka uppdatera åtminstone en gång per dag nu när min dator är borta... Men vi får se hur det går :)
Just nu gör jag inget speciellt, lyssnar på Adam Lambert haha :) Ska senare ikväll till mina kusiner och se på bilder från deras resa till Chile :)

Här får ni en låt också :)


Om

Min profilbild

Maddie

Hai! I'm a hyper 14 years young girl from Finland. I try to enjoy life as much as I can and I do a lot of crazy stuff, because quite frankly, I don't care about what people think of me. I've just accepted the fact that I'm stupid ;) I love that white Canadian boy named Justin Drew Bieber with a burning passion and I can stalk that guy EVERY. SINLGE. DAY. He's my life, My everything and I WILL meet him one day. His music makes me happy and his music makes me feel beautiful, and I need that. He has saved me in every single possible way and I owe everything to him. Other than stalking Justin I play piano, and I've taken modellessons. I sing, dance a little and I'd love to do some acting. I LOVE being in the spotlight to be honest. On this blog I'll write about my life, Justin, Jarmaine (amazing youtuber), music and just stuff that inspires me and keeps me going. It's gonna be ME. Enjoy<3 (any hate of any kind will not be accepted and the comment won't be posted so don't mind.)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela